Overig

Princen Mini Opslag breidt uit!

By 16 januari 2021april 8th, 2022No Comments

Princen Mini Opslag breidt uit!
Sinds de opening van Princen Mini Opslag in 2020 zijn er op dit moment ruim 50 van onze overdekte units verhuurd, dat betekend dat op dit moment 98% van al onze units op dit moment vol zitten. We vinden het fantastisch dat zowel Weertenaren als niet-Weertenaren gebruik maken van onze opslag service zodat ze spullen die ze niet dagelijks nodig lijken te hebben een veilig onderdak kunnen bieden. Binnenkort kunt u bij ons terecht voor nóg meer opslag mogelijkheden; Princen Mini Opslag gaat namelijk uitbreiden!

Over Princen Mini Opslag
Wilt u opslagruimte huren in Weert? Bij Princen Mini Opslag kunt u precies de ruimte huren die u nodig heeft. Zeer veilig, door onze hoogwaardige alarm- en toegangsbeveiliging. U krijgt een persoonlijke toegangscode of badge voor toegang tot het terrein en de opslagloods. Voor uw persoonlijke box ontvangt u een cilinderslot waarmee de box alleen door u zelf kan worden geopend en afgesloten. Dat kan alle dagen tussen 06.00 en 23.00 uur.

Heel flexibel, omdat u ieder moment van de dag, de week en de maand kunt beginnen met huren. Is uw opslagruimte te groot of te klein? Geen probleem, verhuizen naar een andere ruimte kan ieder moment (mits beschikbaar)!

Handig, een opslagruimte die altijd alleen voor u beschikbaar is en heeft u de ruimte niet meer nodig? De opzegtermijn is slechts 14 dagen!
Reserveren? Neem contact met ons op via 0495-580236, miniopslag@princen.com of vul een contactformulier in. Wij kijken dan wat er vrij is en hoe dat het beste bij uw wensen past.

We zien u graag bij Princen Mini Opslag!