Opslag huren in Weert, Self storage vanaf 2 m2

Opslagruimte huren in Weert

Wanneer u een self storage of mini opslag box zoekt, bent u bij Princen Mini Opslag aan het juiste adres! Princen Mini Opslag verhuurt diverse vorstvrije, droge en afgesloten opslagunits voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor deze opslagunit heeft alleen u de sleutel, medewerkers van Princen Mini Opslag kunnen niet in uw box. U kunt 7 dagen per week bij uw unit van 06:00 tot 23:00 uur. Onze receptie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 16:30 uur.

Princen Mini Opslag heeft boxen vanaf 0,5 t/m 22,5 m².

De boxen zijn voorzien van brede deuren of grote rolpoorten, die gemakkelijk door u te openen zijn. Hierdoor kunnen ook grote spullen worden opgeslagen in uw unit. Door onze ligging op de hoek van de Maaseikerweg en de Randweg in Weert zijn wij zeer goed te bereiken voor zowel auto’s en vrachtwagens, maar ook met de fiets of te voet zijn wij goed te bereiken! De loods en het terrein zijn goed afgesloten en voorzien van een alarm- en camerasysteem. Omdat de units in de loods op ons bedrijfsterrein liggen, is er overdag voldoende sociale controle van de diverse medewerkers. In de avond gaat de grote poort voor aan het terrein dicht en is het terrein enkel nog toegankelijk door middel van een toegangscode voor huurders of medewerkers.

Wat moet u meenemen voor een huurcontract

Om een contract op te stellen hebben wij enkele documenten van u nodig:

 • Een geldig legitimatiebewijs (paspoort, rijbewijs of ID-kaart);
 • Een pinpas, voor de betaling van de eerste factuur. De overige termijnen worden betaald door middel van automatische incasso;
 • Bij bedrijven: een recent (<6 maanden) uittreksel van de KvK.

Voor particulieren zijn de storageruimtes BTW vrij, de containers en parkeerplaatsen echter niet.

Box huren

De naam zegt het eigenlijk al, mini opslag is een opslagloods in het klein.

Om het wat uitgebreider te omschrijven: de flexibele verhuur van opslagruimte, hetgeen veelal beveiligde en geconditioneerde ruimte betreft. Door middel van een persoonlijke toegangscode heeft de huurder toegang tot het pand. Met een sleutel kan de huurder vervolgens naar zijn/haar eigen opslagruimte. Op deze manier kan de huurder op elk gewenst moment bij de opgeslagen goederen. Zeven dagen in de week, tussen 06.00 uur ’s ochtends en 23.00 uur ’s avonds, 365 dagen per jaar. Beveiligd, schoon en droog, flexibel toegankelijk en flexibel in de grootte van opslagruimte.

Princen Mini Opslag biedt opslagruimtes (self storage ruimtes) van 0,5 m² t/m 22,5 m². Tussentijds kunt u kosteloos verhuizen naar een grotere of kleinere ruimte, mits deze beschikbaar is. U kunt bij ons droog laden en lossen onder de overkapping voor de ingang van de opslag.

Mini opslag of self storage wordt met name gebruikt voor:

 • Opslaan van:
 • meubels of inboedel;
 • archieven;
 • bedrijfs- en winkelvoorraden;
 • zomer- of winterbanden;
 • sportartikelen, zoals ski’s, racefiets, surfplank of golfclubs;
 • tuinmeubels of barbecue;
 • Opbergen van seizoensgebonden inventarissen zoals kerstversiering en terrassen;
 • Stalling van presentatie- en promotiemateriaal;
 • Opslagruimte voor ZZP’ers en vertegenwoordigers;
 • Tijdelijk stallen van gereedschappen en kleine machines;
 • Motorstalling.

Bekijk de prijzen.

Container huren

Containeropslag is, zoals het woord al zegt, opslag in een container. Princen Mini Opslag biedt naast de opslag in self storage units ook de mogelijkheid om uw goederen op te slaan in een zeecontainer. Deze containers zijn niet geconditioneerd, hierdoor is deze vorm van opslag wel goedkoper dan opslag in een selfstorage unit.

Princen Mini Opslag biedt containers in 2 maten, 20 voet en 40 voet.

De 20 voets containers zijn 6,1m x 2,4m x 2,6m en de 40 voets containers zijn 12,2m x 2,4m x 2,6m. Om de containers af te sluiten wordt gebruik gemaakt van een hangslot dat bij ons te verkrijgen is. U kunt 7 dagen per week bij uw container van 06:00 tot 23:00 uur. Onze receptie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 16:15 uur. Het terrein is goed afgesloten en voorzien van een camerasysteem. Omdat de containers op ons bedrijfsterrein liggen, is er overdag voldoende sociale controle van de diverse medewerkers. In de avond gaat de grote poort voor aan het terrein dicht en is het terrein enkel nog toegankelijk door middel van een toegangscode voor huurders of medewerkers.

Bekijk de prijzen.

Wagen, motor of vrachtwagen combinatie stallen

Bij Princen Mini Opslag kunt u uw motor, droog en verwarmd, maar ook beveiligd en bewaakt stallen. Het hele jaar door. En dit kan in natuurlijk een van onze storage units! Daarnaast kunt u dan nog wat dozen kwijt, zodat u thuis alle ruimte heeft.

Ook kunt u bij ons uw auto stallen. Binnen in de loods, onder alarmbeveiliging en camerabewaking, maar ook buiten op onze afgesloten terrein met camerabewaking.

Uw vrachtwagen of trekker-opleggercombinatie kunt u ook bij ons stallen. Dit kan alleen buiten op ons afgesloten terrein ook onder camerabewaking. Bekijk de prijzen.

Condities:

 • De unit is niet verzekerd. Maar vaak wel bij uw inboedelverzekering het is dus goed om na te kijken of uw spullen ook in een gehuurde opslagruimte zijn verzekerd!
 • Wanneer u 6 maanden of langer huurt, krijgt u 5% korting.
 • Wanneer u 12 maanden of langer huurt, krijgt u 10% korting.
 • Bij aanvang van de huur betaalt u 1 maand huur aan borg.
 • De afmetingen van de units zijn gebaseerd op gemiddelden.
 • Genoemde prijzen zijn vastgesteld per 1 januari 2022 en zijn inclusief BTW.
 • Particulieren huren bij self storage BTW-vrij.
 • Box slot dat uw eigendom wordt: € 14,95 incl BTW.
 • Minimale huurperiode 14 dagen.
 • Opzegtermijn: 14 dagen.
 • Betaling vooraf aan huurperiode, via automatische incasso.
 • Huurovereenkomst met voorwaarden en storagereglement van toepassing.
 • Voor particulieren zijn de storageruimtes BTW vrij, de containers en parkeerplaatsen echter niet.

Lees de uitgebreide condities.

Beveiligde toegang

Bij de huurovereenkomst ontvangt u een persoonlijke toegangscode of badge. Met deze code of badge heeft u toegang tot het pand en kunt u de schuifpoort openen. De poort sluit automatisch. Let op, deze code of badge is persoonsgebonden! Geef uw code of badge dus niet door. Wilt u met twee of meer personen toegang tot uw unit? Vraag een extra code of badge aan!

U kunt uw persoonlijke box afsluiten met een cilinderslot dat u bij het tekenen van de huurovereenkomst heeft aangeschaft. Met dit cilinderslot heeft alleen uzelf toegang tot uw eigen box. Dit cilinderslot is voorzien van 3 sleutels. Het slot kost eenmalig € 14,95 (incl. BTW).

Hulpmiddelen voor transport

Voor het verplaatsen van uw spullen vanuit uw auto naar uw box stelt Princen mini opslag hulpmiddelen gratis ter beschikking. En voor elk soort voorwerp hebben we een geschikte oplossing.

Ook is het mogelijk om gebruik te maken van ons aanbod aan verpakkings- en opslagmaterialen zoals: verhuisdozen, beschermfolies, tape, rekken. Deze zijn natuurlijk direct beschikbaar. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij de keuze van opslagmaterialen.

Klimaat

Voor de langdurige opslag van uw spullen is het van belang dat de temperatuur en luchtvochtigheid wordt gecontroleerd. Naast een optimale isolatie is er ook goede ventilatie en verwarming aanwezig, waardoor er een optimaal klimaat wordt gecreëerd.

Huren gaat heel eenvoudig

Onze medewerkers staan, met koffie, voor u klaar om de beste opslagmogelijkheden te laten zien. We hanteren een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Opzeggen kan via e-mail of telefoon, ook kunt u even langskomen! Mocht u willen wisselen van boxgrootte, dan is dat geen enkel probleem. Dit kan ieder moment in uw huurperiode, mits beschikbaar.

Hoogwaardige beveiliging

Camerabewaking

Brandbeveiliging

Droge opslagruimte