Opslagruimte huren in Weert, Self storage vanaf 2 m2

Opslag huren in Weert

Wanneer u een self storage of mini opslag box zoekt, bent u bij Princen Mini Opslag aan het juiste adres! Princen Mini Opslag verhuurt diverse vorstvrije, droge en afgesloten opslagunits voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Voor deze opslagunit heeft alleen u de sleutel, medewerkers van Princen Mini Opslag kunnen niet in uw box. U kunt 7 dagen per week bij uw unit van 06:00 tot 23:00 uur. Onze receptie is geopend op maandag t/m vrijdag van 08:30 tot 16:15 uur.

Princen Mini Opslag heeft boxen van 2 t/m 21m2.

De boxen zijn voorzien van brede deuren of grote rolpoorten, die gemakkelijk door u te openen zijn. Hierdoor kunnen ook grote spullen worden opgeslagen in uw unit. Door onze ligging op de hoek van de Maaseikerweg en de Randweg in Weert zijn wij zeer goed te bereiken voor zowel auto’s en vrachtwagens, maar ook met de fiets of te voet zijn wij goed te bereiken! De loods en het terrein zijn goed afgesloten en voorzien van een alarm- en camerasysteem. Omdat de units in de loods op ons bedrijfsterrein liggen, is er overdag voldoende sociale controle van de diverse medewerkers. In de avond gaat de grote poort voor aan het terrein dicht en is het terrein enkel nog toegankelijk door middel van een toegangscode voor huurders of medewerkers.

Verzekeringen

Wij bieden geen extra verzekering aan voor uw spullen. Maar over het algemeen zijn uw spullen ook in opslag gedekt door uw inboedelverzekering. Controleer dit wel altijd even bij uw verzekering, het kan goed zijn dat u bijvoorbeeld het adres van Princen Mini Opslag door moet geven!

Condities

Download hier onze algemene voorwaarden.

Huren gaat heel eenvoudig

Onze medewerkers staan, met koffie, voor u klaar om de beste opslagmogelijkheden te laten zien. We hanteren een opzegtermijn van slechts 14 dagen. Opzeggen kan via e-mail of telefoon, ook kunt u even langskomen! Mocht u willen wisselen van boxgrootte, dan is dat geen enkel probleem. Dit kan ieder moment in uw huurperiode, mits beschikbaar.

Hoogwaardige beveiliging

Camerabewaking

Brandbeveiliging

Droge opslagruimte